Inainte de a fi mama , am fost doar EU

Astazi este despre astazi si nu vreau sa uit ca inainte de a fi mama , am fost doar EU.
Înainte..
…dormeam cat voiam si nu imi era teama niciodata ca ma voi culca prea tarziu.
…nu ma sculam noaptea doar ca sa vad ca totul este in regula.
…reuseam sa fac ce vreau in casa , nu ma impiedicam de jucarii si nu ma interesa daca praful de pe frunzele florilor este o problema.
…nu m-a scuipat nimeni cu mancare si nimeni nu mi-a zburat ochelarii pe nesimtite de la ochi.
…eram stapana pe gandurile , mintea si viata mea.
…n-am stiut ce minunat e sa hranesti un copil care tipa de foame si nu m-am simtit fericita pentru un simplu zambet.
…nu am strans in brate un copil care urla.
…nu am crezut că pot iubi pe cineva atât de mult.
…nu am stiut ca este atat de bine sa fiu MAMĂ !
…Şi înainte de a fi bunica nu mi-am imaginat ca toate aceste sentimente se pot dubla !!
Este foarte tentant sa lasi EU-ul pe plan secundar si sa uiti de el, fiindca pana la urma rolul de mama si sotie este plin de bucurii si satisfactii. Si atunci este usor sa uitam de ce-a fost pe vremuri pe sub hainele de mama. Tentatia e mare! Da , familia e importanta , ea inseamna stabilitate si echilibru dar totusi nu trebuie sa insemne totul. Pentru ca inainte de a fi mama, EU a inseamnat multe multe altele. Pasiuni, activitati, hobby-uri.Stiu ca desi fiicele mele mi-au umplut sufletul pe viata , casa doar pentru o vreme.Si-au luat zborul. Pentru asta le-am pregatit si antrenat, pentru un zbor lin. Inca le suflu in apripi.
Si atunci, eu ce fac acum? Nu vreau sa raman blocata pe rolul de mama, trebuie sa fac ceva care sa ma reprezinte si sa nu ma opresc in timp. O sa-mi urmez pasiunile , o sa-mi folosesc creativitatea si ideile. Orice s-ar intampla , nu vreau sa uit de EU-ul meu.
Asa a aparut si ideea ”Cristinne50 Blog”. Totul a inceput ca o provocare. Mai intai de toate trebuie sa stii ca eu nu am avut nici cea mai mica legatura cu WebDesignul, Php, Html, CSS, SEO dar m-am trezit intr-o buna zi si mi-am spus ca vreau un blog. Nimeni nu m-a crezut ! Dar la 50 de ani ma trezesc cu bucurie in fiecare zi si stiu ca astazi este despre astazi! Am analizat , am invatat si am pornit la construit. Tot procesul , de la cumpararea domeniului , gazduire , construire site, blog si pagina de facebook este exclusiv munca mea! Este proiectul meu de suflet, locul frumos unde voi aduna momente speciale, de familie si viata, exact asa cum se intampla si asa cum le simt EU – mama si bunica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *