Despre Cristinne50 Blog

“ Cristinne50 Blog” este proiectul meu de suflet, locul frumos unde eu si fiicele mele, vrem sa adunam momente speciale, de familie si viata, exact asa cum se intampla si asa cum le simtim.

Aici vreau sa COLECTIONEZ AMINTIRI!

Blogul este un cadou pe care eu il fac fiicelor mele Laura si Madalina si ele mi-l fac mie.
Ni-l dorim jurnalul nostru de amintiri, locul unde ne-am propus si ne-am gandit ca o sa ne povestim momentele speciale, temerile, lectiile de viata, amintirile comune. Tot aici o sa facem loc si pentru vise, planuri, inspiratii, experimente, povesti frumoase de la noi sau de la altii.

Nu vreau sa dau lectii si sfaturi de nici un fel si nici nu vreau sa primesc de prin lume judecati atotstiutoare. Mai degraba vreau sa ne urmam instinctele si invatam impreuna cate ceva pe drum.

Cristinne50 este un blog cu personalitate. A mea, la 50 de ani cand incerc sa fac lucrurile in legea mea, cat mai simplu, fara prea multe sfaturi din carti, dar cu dragoste din toate partile si rabdare . Si a fetelor, care de peste 20 de ani ma invata in fiecare zi cate ceva despre viata. Trebuie doar sa fiu pe faza!

Asa a aparut si ideea ”Cristinne50”.

Asa suntem noi: si diferite, si asemanatoare. Dar cand ne privim simtim aceeasi liniste….cea care mi-a dat ideea blogului de aici, unde vreau sa ne adunam gandurile si sa invatam cate ceva una de la cealalta.

Nu este timp sa ne plictisim si incercam sa luam fiecare zi asa cum este, cu bune si rele, cu suisuri si coborasuri, dar important este sa o incheiem linistiti, de cele mai multe ori cu zambetul pe buze asa cum dorim pentru toata lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *